Tel: 04 25 25 512 Faks: 04 25 25 511
Pošlji povpraševanje

Izolacija

Izolacija Geficell TDZ

Izolacija Geficell TDZ 6-1 mm je penjeni polietilen z zaprtimi celicami z izvrstnimi izolacijskimi lastnostmi. Geficell pena je elastična in odporna proti vodi in trohnenju.
Zaradi izboljšanja izolirnosti 19 db, se polietilenska folija Geficell uporablja za dušenje udarnega zvoka v medetažnih konstrukcijah.

izolacija izolacijaZ Geficell robnimi trakovi kvalitetno zaključimo prehod med estrihom in steno. Trakovi Geficell so enostavni za vgradnjo in se ne lomijo, na voljo pa so v različnih debelinah in višinah. Za lite estrihe nudimo Geficell robne trakove z vgrajeno PVC folijo za boljše tesnenje.

Gefitas robni trak Gefitas robni trak FSRGefitas - zapora proti vlagi

Izolacija - GEFITAS proti vlagi je sestavljena iz polietilenske pene, na katero je kaširana PE folija. Ker ima Gefitas folija že vgrajen vzdolžni tesnilni butilni trak, varjenje odpade.
Gefitas PE 3/300 zapora proti vlagi je izredno odporna na pretrganje in mehanske poškodbe, zato je primerna za vgrajevanje direktno na utrjen gramozni tampon ali na podložni beton. Za prehod iz horizontalne v vertikalno izolacijo se uporablja posebni zaključni trak Gefitas R 300. 

Poleg Gefitas zapore proti vlagi, se v strešnih konstrukcijah uporablja Gefitas PE ali AL parna zapora.

Gefitas 3/300 rola Preprosto polaganje talne izolacije

Hitro polaganje izolacije z robnimi trakovi Hitro polaganje izolacije z trakovi

Izolacija Gefitas Armirani estrih z izolacijoIzolacija - JACKOBOARD gradbene plošče so sestavljene iz plošč ekstrudiranega polistirena, ki so na obeh straneh prevlečene s specialno malto in armirane s steklenimi vlakni. Jackoboard plošče so primerne za uporabo v vseh mokrih prostorih (kopalnice, savne, wellness centri…), za izdelavo napuščev in podobno.

izolacija izolacijaIzolacija - XPS FIBRAN je turkizna toplotna izolacija narejena iz ekstrudiranega polistirena. XPS ščiti pred ekstremnimi temperaturnimi vplivi in ohranja gradbeno fizikalne lastnosti ob dolgotrajnih obremenitvah in energijsko učinkovitost v vlažnem okolju. Največ se uporablja v sistemih ravnih streh, poševnih streh, za estrihe, podzidke fasad, zaščito hidroizolacij, ki mejijo na teren itd. XPS Fibran izdeluje v debelinah od 2cm do 20 cm in tlačnih trdnostih 300, 400, 500, in 700 kPa.

izolacija izolacija

izolacija izolacijaToplotno izolacijske plošče iz ekspandiranega polistirena (EPS) imajo odlične toplotno-izolacijske lastnost (λ =0.031 do 0.043 W/mK), ne pospešuje rasti mikroorganizmov, ne ustvarjajo plesni, ne razpadajo (potrebno jih je ustrezno mehansko zaščititi), in imajo še mnogo drugih lastnosti. Izdelujejo jih v različnih debelinah in in tlačnih trdnostih: EPS 50 (gostota cca. 12kg/m3), EPS 70 (15kg/m3), EPS 100 (20kg/m3), EPS 150 (25kg/m3), EPS 200 (30kg/m3) in EPS F (ki se uporablja za fasadne sisteme). Vsi ti tipi stiropora imajo svoj namen uporabe, kar je pri vgradnji zelo pomembno.Za konstrukcije, kjer je potrebna visoka požarna odpornost in zvočna izolativnost, so naboljša izbira proizvodi iz kamene in steklene volne. Odlikuje jih široka paleta proizvodov glede na vrsto in namen uprabe.